Press enter to see results or esc to cancel.

AreTheyHappy wint Innovation Award op Horeca Expo 2017

AreTheyHappy wint de Innovation Award op de Horeca Expo 2017

AreTheyHappy wint Innovation Award op Horeca Expo 2017

 

Afgelopen week stond AreTheyHappy vijf dagen lang op de Horeca Expo in Gent. Dat is de grootste horecabeurs van het land, die jaarlijks duizenden professionals van over heel het land aantrekt. Je kon er de stand van AreTheyHappy vinden op het Innovation Platform, een gedeelte op de beurs volledig gewijd aan innovatieve ondernemingen. We zijn super blij dat we naar huis zijn mogen gaan met de Innovation Award voor Services, Technology & Equipment.

Een plekje op het Innovation Platform

Het Innovation platform is de verzamelplaats waar verschillende ondernemingen die op de één of andere manier innovatief zijn, een eigen plek krijgen. De meest beloftevolle start-ups van het moment kregen er een standje, en je kon er ook terecht voor inspirerende talks.

 

Zelf hebben we enkele sessies gevolgd van onder andere de Foodservice Community. Ook bekende namen en ervaren restaurantuitbaters als Wim Ballieu van Balls & Glory, Njam-gezicht Jan Buytaert en Thierry Canetta van Ellis Gourmet Burger kwamen hun expertise delen.

We werden op het platform vergezeld door talloze andere innovatieve ondernemingen: zo had je AskEmma, een platform waarop klanten jouw eten kunnen bestellen zonder dat jij een eigen bestelplatform moet opzetten. Maar je vond er ook ondernemingen die focussen op fysieke producten, zoals de vegan luxecocolade van Liv’in ChocBux Beer en Bossuwe Brewing Co.

AreTheyHappy wint Innovation Award op Horeca Expo
Heerlijke vegan truffels van Liv’in Choc

Uit de meer dan 130 inzendingen voor de Innovation Awards werden volgende prijzen uitgereikt:

  • Categorie Food: Salt of Hearts, een natuurlijk smaakversterker met maar 15% zout
  • Categorie Beverage:Brewmaster’s Selection, 3 nieuwe unieke bieren
  • Categorie Interior & Decoration: Calido, stijlvolle borden die de temperatuur langer behouden
  • Categorie Services, Technology & Equipment: AreTheyHappy
  • Categorie Sustainability: CONSERV 75S: een waterontharder op basis van omgekeerde osmose
  • Categorie Beste startup: Invineo, een servicesysteem dat glazen wijn serveert op de juiste temperatuur in de juiste hoeveelheid, met handig te vervangen wijncapsules. Geen gerommel met flessen en kurkopeners meer!

 

Naast de Innovation Awards werd er een publieksprijs uitgereikt. AreTheyHappy werd daar tweede, met maar twee stemmen minder dan winnaar Invineo.

Naar huis met een fijne nasmaak

Het was een erg aangename week voor het AreTheyHappy-team. We hebben met meer dan 300 zaakvoerders gepraat en zijn naar huis gegaan met hopen inspiratie, enkele nieuwe potentiële partnerships en top feedback. De Innovation Award die nu (naast onze Gault&Millau Culinary Innovators Digital award) op de kast staat te blinken, maakt het geheel alleen nog maar mooier.

Om dat te vieren, verlengen we onze Horeca Expo promotie nog een beetje. Als je vóór 30 november kiest voor een jaarabonnement AreTheyHappy, krijg je er drie maanden gratis bovenop. Awesome, right?

Op de hoogte blijven van tips, tricks en nieuws uit de horecasector? Volg ons op Facebook en Instagram!